Става напечено: Ким Чен Ун нареди пълна бойна готовност! Ще „строши гръбнака“ на Южна Корея

Става напечено: Ким Чен Ун нареди пълна бойна готовност! Ще „строши гръбнака" на Южна Корея
Министерството на държавната сигурност на КНДР е уверено, че група бандити, подпомагана от ЦРУ и разузнаването на Южна Корея, е проникнала на територията на страната, за да убие лидера Ким Чен Ун.

От ведомството подозират, че покушението ще бъде извършено с биохимично вещество, съобщава агенция Yonhap.

В Пхенян са категорични, че ще проведат антитерористична операция, в рамките на която ще бъдат издирени и безмилостно ликвидирани всички, които са се прицелили в най-висшето ръководство на Северна Корея.

Новината за готвеното покушение идва непосредствено, след като стана ясно, че Ким Чен Ун нареди пълна бойна готовност на армията си, за да може да  „строши гръбнака“ на Южна Корея.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун провери артилерийските подразделения на Корейската народна армия, разположени на два острова, близо до спорната морска граница с Южна Корея, съобщава агенция „Йонхап”

Севернокорейският лидер е изслушал отчета за движението на военнослужещи от съседната държава и е изучил плана за артилерийски удари по обекти в Южна Корея на остров Йонпхьондо.

След това той е призовал войската да бъде в пълна бойна готовност, за  да счупи гръбнака на врага при първа команда.

Ким Чен Ун е похвалил артилеристите, които през 2010 година, в отговор на провокация на Юга, са превърнали остров Йонпхьондо в „море от огън”.
Източник: blitz.bg


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.