Руснаци инспектират авиобазата ни в Крумово

Руснаци инспектират авиобазата ни в Крумово
Тричленна група от Русия дойде у нас, за да проведе инспекция на военните дейности в 24 Авиобаза “Крумово”, съобщи Министерство на отбраната.

Гостите ще бъдат съпровождани от офицери от дирекция “Стратегическо планиране”. Те са пристигнали в изпълнение на документа от Виена, съобщава “Стандарт”.

Това е първото международно споразумение, което установява система от мерки за укрепване на доверието и сигурността във военната област.

Те целят повишаване на откритостта и прозрачността по отношение на военните дейности, извършвани на територията, заобикалящите морски зони и въздушното пространство на всички европейски държави (за Русия от западната граница до Урал) и страните членки на ОССЕ от Централна Азия.
Източник: blitz.bg


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.