Отбраната в министерството на отбраната

Отбраната в министерството на отбраната


В министерството на отбраната са в отбранителен режим. Бранят се от медии. Бранят се от прокурорски проверки. Браня се от коалиционният си партньор в лицето на премиера.

Според слухове министъра на отбраната е с високо кръвно в следствие на това, че се появиха слухове, че е възможно да бъде арестуван. Министерството на отбраната обяви много поръчки, които текат непрозрачно. Закупуването на самолети и процедурата по това проглуши ушите на обществото и как става дума за едни милиарди, но никой не говори за съпътстващите разходи покрай тези самолети.

Колко милиона се харчат за тези, които ще обучават нашите летци – къде ще бъдат настанени, колко ще им се плаща, с какъв превоз ще бъдат превозвани обучаващите и обучаваните? Милиони изтичат в тази посоки и според запознати цифрата ще достигне близо 200 000 милиона на ширещата се бедност в България това е престъпление. Поръчката за обувки на нашите войници и тя намига на прокуратурата със силно завишени цени на обувките и там имат сериозни претиснения в МО.

Интерес за прокуратурата представлявала и поръчката за минните ловци от Нидерландия за които е обявена поръчка за 2 000 000 лева за докарването им до пристанище Варна, тъй като не са в движение. Като добавим и закупуването на дронове за над 20 милиона и продажбата на имоти на Министерството на отбраната на безценица има защо да вдигат кръвно във ведомството. Но когато се заговори за арести някой нашепват, че щели да повлекат и Борисов със себе си, но Борисов знае как да се пази и той винаги имал бушони около себе си.

Понякога обаче високото напрежение в бушоните достига критични нива и затова в Министерството на отбраната вдигат кръвно и са в отбранителен режим. Каракачанов не вдига телефонът си на журналистите, а неговите пиари са предприели нова агресивна стратегия към някои медии.

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.