Ето какво са правили американските самолети-разузнавачи в района на Крим и Кавказ

Ето какво са правили американските самолети-разузнавачи в района на Крим и Кавказ


Проследяването може да става над 500 км или повече, използва се отворена комуникационна система за противовъздушна отбрана!
Американски самолети – разузнавачи щателно събират информация от въздушното пространство край Крим и Кавказ. На височината, на която се намират, шпионските самолети могат да черпят информация от голям радиус, съобщава kp.ru. Американците съвестно събират информация за преразпределяне на руската военна техника в южните граници на Русия.
Американският самолет разузнавач „Посейдон“ в сряда се опитал на два пъти да се доближи до границата на Русия над Черно море, каза официален представител на Министерството на отбраната, генерал-майор Игор Конашенков, който добави, че „руските пилоти са действали в строго съответствие с международните правила“.

Американското разузнаване се престорило, че променя маршрута, но след известно време самолетът се върнал, за да изпълни задачата.

Оказва се, че американците са се опитвали да се промъкнат на безопасно разстояние, за да проведат радиоелектронно разузнаване.

Това, което те се опитват да разберат, е свързано с преместването на руска бойна техника в Крим и Кавказ. Прехвърлянето на оръжие в южната част на Русия е в рамките на планираната стратегия „Кавказ 2016“. Американските разузнавателни могат да уловят и прослеят разговори дори в Кавказките планини.

Проследяването може да става над 500 км или повече. Използва се отворена комуникационна система за противовъздушна отбрана, за да се събере информация за преразпределението на войските. Такива ситуации често са възниквали в небето над Балтийско море, а сега НАТО се опитва да проследи дейността на нашите сили по южните граници на страната, коментират от Руското външно министерство.
За посещенията на разузнавачи сме разбирали от западни медии.

Източник: blitz.bg


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.