GAZ Group представи прототип на пикап, наречен „Vepr NEXT“

GAZ Group представи прототип на пикап, наречен "Vepr NEXT"
В рамките на международния военен технически форум „Армия-2017“ групата GAZ представи прототип на пикап, наречен „Vepr NEXT“

Автомобилът е създаден на базата на военния камион GAZ-33088 „Sadko“ и е предназначен за работа в горския и ловните обекти, нефтената и газовата промишленост, както и за автономните пътувания, предаде РИА Новости.

GAZ Group представи прототип на пикап, наречен „Vepr NEXT“

Дизайнът на „Vepr NEXT“ използва твърдо свързан преден мост, самозатварящи се диференциала на предния и задния мост, спускаща предавка, пневматична лопата и пневматично регулиране на колелата.

Пикапът има висок луфт от земята 315 мм, големи ъгли на влизане и излизане, оборудван с 18-инчови дискове с гуми с всички терени и мощна механична лебедка.

Кабината на прототипа е снабдена с пружинна седалка за водача с анатомична опора, пет нива на регулиране и лумбална опора, която осигурява висока степен на ергономичност и комфорт.

Дължината на „Vepr NEXT“ е 6430 мм, широчината – 2268 мм, дълбочината на преминаването на форд – 950 мм.

Прототипът е оборудван с дизелов двигател YaMZ-534 с мощност 149 к.с. и 490 Nm.


Loading...

Теглото на пикапа е 6.85 тона, а в тялото могат да се транспортират до 2.5 тона товар, което в много отношения надвишава характеристиките на оригиналния модел GAZ-33088 Sadko.
Източник: topwar.ru

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.