Шуробаджанашки назначения в МО

Шуробаджанашки назначения в МО


„Дон Жуан“ и братовчед оглавява военна агенция

Очаква се за изпълнителен директор на ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ да бъде назначен Валери Стоянов. Той беше заместник изпълнителен директор при Николай Ненчев на същата агенция и освободен от служебното правителство.
Случайно или не, сега той ще бъде назначен за изпълнителен директор на Агенцията и основната му заслуга е, че е първи братовчед на заместник-министъра на отбраната Анатолий Величков.

Това е същият заместник-министър, който не подписа заповедта за уволнение на „нациста“ Иво Андонов, въпреки нареждането на Бойко Борисов и ПП ГЕРБ.
Назначавайки братовчед си, заместник-министърът Анатолий Величков се надява Стоянов да продължи своята „експертна“ дейност в Агенцията, която практикуваше до освобождаването му от служебното правителство и повод за това бяха сигналите на служителки на Агенцията до служебния министър на отбраната Стефан Янев.

Специалистът по „тънката“ част явно ще успее най-после да надделее и да получи, това което искаше от служителките на Агенцията в предишното си качество на заместник изпълнителен директор. Най-притеснени и изпаднали в ужас са С.Н. от отдела на Агенцията във Варна и Д.П. от отдела в Бургас, които вече са изпитали натиска и изслушали предложенията за интимност от Валери Стоянов, придружени със заплахи за уволнение.

Официалната му приятелка В. Маринова надали знае за похожденията му в провинцията. Тя е доволна, че беше преместена да му е „под ръка“ от хотел „Шипка“ в Централен военен клуб, в отдела по контрол. Надали знае и за назначението на друга негова проятелка Р.М. в хотел „Хармония“ в Пампорово, с която са работили близо и заедно в „Пампорово“ АД.
Министърът на отбраната Каракачанов явно иска да помогне на своя колега Валери Симеонов в реализирането на демографската политика в Министерството на отбраната чрез назначения на скандални личности, които използват служебното си положение да оказват натиск над служителите и да ги заплашват с освобождаване, при неизпълнение на техните желания.

Aвтор: Георги Делчев


Loading...

НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПРИЕМСТВЕНОСТ В БАРДАКА ! 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.