Чеченският лидер Рамзан Кадиров любезно „посъветва“ украинския президент Зеленски „да се обади на Владимир Путин и да се извини“ (Видео)

 Чеченският лидер Рамзан Кадиров любезно „посъветва“ украинския президент Зеленски „да се обади на Владимир Путин и да се извини“ (Видео)

Petar Simeonoff“Бойците от батальон “Юг” може да да изпълнят всяка една задача във всяка една точка на планетата”, това каза лидерът Чечения Рамзан Кадиров, предаде РИА Новости.

ръководителят на южната руска автономна република събра около няколко хиляди войници и офицери от местните силови структури в столицата на Чечения – град Грозни. “Ние засега не планираме да изпращаме бойци извън Чечения. Нашите сътрудници изпълняват своите задачи в поделенията си и районите около тях”, добави той.

Кадиров посочи още, че бойците от “Юг” може да се отправят във всяка една точка на света и по всяко време. “Нашите бойци може да извършат специална операция, ако се наложи”, заяви той.

Батальон “Юг” е създаден през 2006 г.  и е част от военизирана структура в министерството на вътрешните  работи на Русия. “Юг” носи името на убития през 2004 г. при бомбен атентат, извършен от чеченски сеператисти в Грозни, баща на Рамзан Кадиров – Ахмат Кадиров и носи неофициалното название кадировци.

Бойци от “Юг” са участвали в операции по прочистване в Сирия през 2016 г. /novini.bg/

Petar Simeonoff: ДОКЛАД на OSCE (Организация за сигурност и съвместни операции в Европа) за 21 февруари. (Това е документ! Не е медия!) Военните Сили на Украйна са бомбардирали Донецк и Луганск. 332 експлозии в Донецка област, 1149 експлозии в Луганска област. Кажете кой е АГРЕСОРЪТ тук? Питам БТВ, НоваТВ и БНТ! Не ви ли омръзна да лъжете българския народ? И после се сърдите, когато гонят от площадите репортерите ви.

Източник: https://www.osce.org/…/2022-02-22%20Daily%20Report_ENG…

Petar Simeonoff

Може да бъде изображение с карта и текстово съобщение

Asen Dimitrov: 21.02.2022 – Украйна бомбардира границата на области Донецк и Луганск!
– 1149 експлозии в Луганска област.
– 332 експлозии в Донецка област.
Военните Сили на Украйна бомбардират Донецк и Луганск.
Официален Доклад на Организация за сигурност и съвместни операции в Европа (OSCE)!
– САЩ са продали на Украйна оръжие на стойност $ 1,5 милиарда, в така нареченото мирно временно споразумение!
– Нато са разположили над 80 обекта в Украйна!
– Повече от месец, Американски военни дронове излитащи от южна Италия, летят на 15 000м. височина за да следят 2 зони – Черно море до Кримския полуостров и Украйна по границата с Донецк и Луганск!
Няма медийно отразяване, Никой не реве и не си сложи знаменце…!
Ввоенните действия не са добре за никой! Но в една ситуация винаги има отговорни поне 2 страни!


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.