Славянско братство – сбор на десантници от Сърбия и Беларус в Русия

Славянско братство – сбор на десантници от Сърбия и Беларус в Русия

Славянско братство..
На 14 юни на територията на военния лагер на сръбската бригада на ССО в Панчево ще стартират руско-сръбско-белоруските парашутни тренировъчни учения „Славянско братство — 2019”.

Около 600 души ще участват в маневрите, съобщиха от Министерството на отбраната на Руската Федерация.

В деня на откриването на ученията ще бъдат построени военни контингенти, ще бъдат издигнати знамена, ще се проведе парад на участниците в учението и военна техника.
Също така в рамките на „Славянско братство — 2019” ще бъде организирана изложба на въоръжение, военна и специална техника.

След церемонията ще започне първият етап от учението — координация на звената и разработване на задачи по тактика за борба с тероризма.

Около 200 военнослужещи от Псковската десантно-щурмова дивизия ще участват в «Славянско братство — 2019» , 300 войници от Сърбия и около 60 от Беларус.
Автор:Ася Иванов
Източник: bgr.news-front.info


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.