Руски Су-24 нанесе двоен удар по лагер на „Джебхат на Нусра” в Сирия (ВИДЕО)

Руски Су-24 нанесе двоен удар по лагер на „Джебхат на Нусра” в Сирия (ВИДЕО)
В един от каналите на YouTube се появи видео от двоен удар, нанесен от руските Въздушно-космични сили по лагер на терористите от „Джебхат на Нусра”

На кадрите, направени от безпилотник, се вижда, че целта на първия удар са терористи и техните камиони. На мястото на удара се събира голяма тълпа, след което следва втори удар от въздуха.

Мястото на атаката не се уточнява, но на 3 март от руското Министерство на отбраната съобщиха, че на 28 февруари бомбардировач Су-24 на ВКС е унищожил щаба на едно от формированията на „Джебхат на Нусра” югозападно от Алепо.

По данни на военните, при въздушната атака са убити 67 терористи, в това число 19 полеви командири, други 104 бандити са били ранени.
Източник: blitz.bg


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.