Руските Ми-28 в Сирия попречиха на САЩ да подпомогнат ИД +ВИДЕО

Руските Ми-28 в Сирия попречиха на САЩ да подпомогнат ИД +ВИДЕО

Ми-28 или Руска изненада !

Според данни на руското разузнаване и информация на пресслужбата на въоръжените сили на Ирак на по късен етап потвърдена и от Сирийската армия, че е имало военно прехвърляне на бойни единици, муниции и оръжие от страна САЩ към Военно подразделение на Мосул на територията на Ирак близо до Сирия !
От Руското Военно разузнаване изпращат безпилотни самолети, които да потвърдят тази информация!
Незабавно са вдигнати два хеликоптера Ми-28, които са преустановили този трансфер !

За съжаление нямаме точната дата и час на това сражение, но имаме видео !
Руското разузнаване както и Руската армия винаги следят и записват своите мисии. Ние разполагаме само с видеото направено от безпилотният самолет, но за съжаление нямаме достъп до заснетото от руските сателити !
Видеото първоначално е било публикувано от Сирийска страна в Интернет и предполагаме, че това се случва преди по-малко от две седмици !

Вижте какво се случва когато Ми-28 се намесват !
Тези бойци, оръжия и муниции както и техника не можаха да се включат във войната в Сирия след обучението си в лагерите от агентите от ЦРУ, а просто първият им сблъсък с Руската и Сирийската армия е бил фатален за тях !

Тази информация бе потвърдена и от:rusvesna.su и korzinka-news.ru


Loading...

Превод и редакция wars.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Е, за толкова наивни ли ни вземате – видеото е запис от борда на американски хеликоптер “Апачи” – надписите а дисплея го показват недвусмислено!

Comments are closed.