Руските рицари показаха за първи път възможностите на новия Су-30СМ+ВИДЕО

Руските рицари показаха за първи път възможностите на новия Су-30СМ+ВИДЕО Стефан Пройнов


Руските рицари в действие!
Над аерокосмическия салон LIMA-2017 в Малайзия „Руските рицари“ представиха възможностите на новите изтребители Су-30СМ. Просто правят неща, които изглеждат невъзможни и не могат да се проумеят.

Самолетът е създаден на базата на Су-27 и тотално превъзхожда предшественика си по бойни възможности и летателни характеристики. Това е може би най-добрият многоцелеви изтребител в света, или поне един от най-добрите.
Това е първият свръхманеврен сериен самолет, благодарение на интегралната си аеродинамична схема, системата за управление на вектора на тягата на двигателя (който е АЛ-31ФП) и предната управляема аеродинамична повърхност.

Ето коментарът на Валерий Аверянов, който е летец-изпитател и герой на Русия:
“Това е първият в света експортен изтребител, оборудван с бордови радиолокатор с фазирана антенна решетка, което осигурява едновременното откриване, съпровождане и атака на значителен брой цели“, казва той пред Руски дневник.
Това е и първият самолет на Русия, който разполага с октрита архитектура на бордовото радиоелектронно оборудване, което позволява модернизацията на самолета на високо ниво и адаптирането му към специфичните нужди на страната, която го използва.

“Тя дава възможност да се премине в режим на енергична маневра, позволява по-бързо да се използва въоръжението и повишава безопасността на маневрите”, коментира Аверянов по отношение на по-високите възможности в близък бой.
Освен това, самолетът е двуместен и предлага по-голям комфорт на хората в него, което е от значение за духа им. Сега вижте това съкровище в действие.


Loading...

Източник: spodeli.eu

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.