Пиян руснак открадна брониран автомобил, заби се в магазин и отмъкна бутилка евтино вино

Пиян руснак открадна брониран автомобил, заби се в магазин и отмъкна бутилка евтино вино


Невъзмутимият руснак очевидно има склонност да краде автомобили.
Рано сутринта на 10 януари пиян жител на мурманския град Апарити (1700 км северно от Москва) откраднал един брониран автомобил от паркинга на местното военно шофьорско училище, след което ударил с него кола и се забил в магазин.

Вместо да избяга от “местопрестъплението”, почерпеният шофьор излязъл от машината и отмъкнал бутилка вино от магазина – но за негов лош късмет не стигнал далеч – малко след това го хванала полицията.

Оказва се, че това не е първата кражба на престъпника. Едва 6 дни по-рано той е хванат с камион “КамАЗ” и е чакал съдебния процес, побърквайки властите.

Заловената в Апатити бронирана машина е съветски МТ-ЛБ. Служителите в автомобилната школа, от която е открадната, казват, че не познават човека и не знаят откъде може да знае как се управлява. “Не е толкова просто, трябва да знаеш какво правиш, какво натискаш”, казва заместник-директорът на школата.

Източник: bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.