Отбраната в министерството на отбраната

Отбраната в министерството на отбраната


В министерството на отбраната са в отбранителен режим. Бранят се от медии. Бранят се от прокурорски проверки. Браня се от коалиционният си партньор в лицето на премиера.

Според слухове министъра на отбраната е с високо кръвно в следствие на това, че се появиха слухове, че е възможно да бъде арестуван. Министерството на отбраната обяви много поръчки, които текат непрозрачно. Закупуването на самолети и процедурата по това проглуши ушите на обществото и как става дума за едни милиарди, но никой не говори за съпътстващите разходи покрай тези самолети.

Колко милиона се харчат за тези, които ще обучават нашите летци – къде ще бъдат настанени, колко ще им се плаща, с какъв превоз ще бъдат превозвани обучаващите и обучаваните? Милиони изтичат в тази посоки и според запознати цифрата ще достигне близо 200 000 милиона на ширещата се бедност в България това е престъпление. Поръчката за обувки на нашите войници и тя намига на прокуратурата със силно завишени цени на обувките и там имат сериозни претиснения в МО.

Интерес за прокуратурата представлявала и поръчката за минните ловци от Нидерландия за които е обявена поръчка за 2 000 000 лева за докарването им до пристанище Варна, тъй като не са в движение. Като добавим и закупуването на дронове за над 20 милиона и продажбата на имоти на Министерството на отбраната на безценица има защо да вдигат кръвно във ведомството. Но когато се заговори за арести някой нашепват, че щели да повлекат и Борисов със себе си, но Борисов знае как да се пази и той винаги имал бушони около себе си.

Понякога обаче високото напрежение в бушоните достига критични нива и затова в Министерството на отбраната вдигат кръвно и са в отбранителен режим. Каракачанов не вдига телефонът си на журналистите, а неговите пиари са предприели нова агресивна стратегия към някои медии.


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.