Морска битка: руският флот показа огневата си мощ в пълния ѝ блясък

Морска битка: руският флот показа огневата си мощ в пълния ѝ блясък
Изпълнявайки бойни задачи в Баренцово море, моряците отразиха нападение на вражески самолет и поразиха надводни цели на условен противник.

За целта бе използван целият арсенал от въоръжение.

Също така през нощта действа морската авиация на Балтийския флот. Учебните атаки по наземни цели и въздушният бой бяха изпълнени от изтребители Су-27 и бомбардировачи Су-24, съобщава Военноморския флот на страницата си във “ВКонтакте”.

Крайбрежните войски на Балтийския флот на няколко полигона използваха нови способи за водене на бойни действия – в отбрана, в настъпление и в хода на инженерно разузнаване.

Военните унищожиха цели, имитиращи бронетехника и жива сила, като използваха автомати, ръчни картечници и гранатомети, както и оръдия на бронемашини. / bg.rbth.com

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военен портал на България!


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.