ЛАВРОВ: ЗА КАКВА ИЗОЛАЦИЯ БЪЛНУВАТЕ, 80 % ОТ ХОРАТА НА ЗЕМЯТА СА НА СТРАНАТА НА РУСИЯ

Лавров

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров сподели, че 80 % от населението на земното кълбо живее в държави, които споделят позициите на Русия, затова е много смешно да се говори за каквато и да е изолация на Русия.

Европейският съюз и всички държави в него както и Канада и САЩ и всички членки на Алианса и НАТО налагат санкции срещу Русия !

Това до някъде направи Руската икономика по-добра, по развиваща се и по-силна от всякога досега, но не спира говоренето за тези санкции, който са измислени и по-скоро да накажат Русия заради непродажността на Владимир Путин заради неговата непокорност и за това, че не скланя глава пред САЩ!

Но дето се казва на Български език “рекоха да му извадят очите, а му изписаха веждите”! Истината е, че Лавров е подразнен от това, че не спира да се тиражират глупости по пропагандните медии именно за това и той направи този коментар!

“Никой не ни е обърнал гръб. 80 % от населението на земното кълбо живее в страни, които споделят нашите методи и искат справедливост в световните дела. Да се говори за каквато и да е изолация на Русия е просто смешно” – уверен е Лавров”.

И след като ние бихме добавили, че над 80% от населението на планетата одобрява, а Руските методи и политики, тяхната откритост и честност, тяхната прозрачност в делата и след като хората ги обичат и им симпатизират интересното е от кое име правителствата налагат санкции от името на САЩ или от името на народът на който служат ?

Явно политическото безотговорно говорене и лицемерието на медиите е прекалило сега за да накара Лавров един силен и умерен политик за да избухне и да направи такъв рязък коментар !


Loading...

Русия търпи едни измислени санкции от който не Русия страда, а самият Европейски съюз като загуби руските пазари, което рефлектира на германската икономика и на редица страни от Еврозоната !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

2 comments

Comments are closed.