Каракачанов се подигра на Борисов на Шипка! Кацна и Патицата от Пекин!

Каракачанов се подигра на Борисов на Шипка! Кацна и Патицата от Пекин!


Боже Господи, да кажем днес Амин! Каракачанов не зачита Бойко Борисов – за малко слава и патицата от Пекин се намаза на Шипка. Въпреки, че Борисов отмени официалните мероприятия на Шипка, Каракачанов изпрати началника на гарнизона, военнослужещи и духовия оркестър на върха и официализира присъствието на президента Радев!

Пекинската патица постъпи като патица! Извадка от Правилника за прилагане на Закона за държавния протокол! Да ви попитам господа военнослужещи и тези дето служба са отбили в казармата ни родна, знаете ли кога и на кого се отдава чест? Тези в армията ни съвсем са откачили в качеството на каква и козируват на Караянчева, тя каква длъжност или ранг има в Българската армия и с каква служба или чин се подвизава?

Истината е, че в името на малко слава патицата от Пекин се дуе като паун, но на нея не трябва да и се отдава чест, защото тя не изпълнява никаква длъжност в армията на Република България.

Пародията на Шипка е толкова голяма, че не може да се равни с нищо друго освен с позор и упадък на българският дух.

Гаврата не спира и докато на връх 3-ти Март Бойко Борисов слуша родна реч омайна турска и в консулската ни служба и правителствената ни делегация почитат загиналите турски войници на Шипка, почитаме свободата платена с много кръв именно над дедите на тези турски войници. Срам и позор на една от най-святите дати на България! Чувствате ли се горди днес, аз лично съм меко казано посрамен, а Вие?


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.