“Ислямска държава” е във врящ котел: “Тигрите” и ВКС на Русия унищожават терористите в Алепо

"Ислямска държава" е във врящ котел: "Тигрите" и ВКС на Русия унищожават терористите в Алепо
Сирийските специални части при поддръжката на ВКС на Русия продължава успешното настъпление към крепостта на “Ислямска държава” в източната част на провинция Алепо – град Ал-Баб.
Терористите са напълно обкръжени и се намират в котел, съобщава “Русская Весна”.
Поредният удар на Сирийската армия, под ръководстовот на специалния отряд “Тигрите” успя да пробие отбраната на екстремистите и се придвижи в посока към Ал-Баб, отрязвайки последния маршрут за доставки на “Ислямска държава”, изолирайки града от връзка с Ракка и Дейр-ез-Зора, от които са прехвърляни подкрепления и въоръжение към източната част на Алепо.

Руската военна авиация оказва масирана подкрепа  на настъпващите подразделения на Сирийската армия, нанасяйки удари по комуникациите и основните пунктове на ислямистите в този район.
Превод и редакция: БЛИЦ

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

© 2016 Wars BG Всички права запазени