Извънредно! Конвертоплан с морски пехотинци на САЩ се разби край бреговоте на Япония

Извънредно! Конвертоплан с морски пехотинци на САЩ се разби край бреговоте на Япония
Конвертоплан (летателен апарат) с морски пехотинци на САЩ е претърпял авария във вторник в Япония край бреговете на Окинава, съобщиха от трети експедиционен корпус на морската пехота на САЩ.

“Можем да потвърдим инцидента с конвертоплан MV-22 край бреговете на Окинава в Япония. Всички членове на екипажа на разбилия се MV-22 са откарани в болницата в Окинава с различни наранявания”, се казва в изявление в Twitter, пише ria.ru.

Според телевизионния канал Fox петима членове на екипажа са ранени, а причините за възникване на инцидента се разследват.


Loading...

Това е вторият инцидент с морски пехотинци на САЩ в Япония през последните дни. На 8 декември край бреговете на остров Шикоку се разби самолет FA-18, а пилотът загина.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.