Гледна точка! Николай Цонев: Какво правят военнослужещи на партийното мероприятие на ГЕРБ?

Гледна точка! Николай Цонев: Какво правят военнослужещи на партийното мероприятие на ГЕРБ?


Какво правят военнослужещи на партийното мероприятие на ГЕРБ попита ексминистър на отбраната Николай Цонев като нали военнослужещите нямат право да участват в политически мероприятия?

Курсанти и военни пълнят залата на ГЕРБ за да попълнят празни места и липсващото самочувствие на управленците! Кой освен Каракачанов може да нареди такова недопустимо и грубо нарушение на закон и етичен кодек за поведение на служители от МО?

Кой им плаща билетите за влака, кой ги командирова с държавни пари да участват в партийни мероприятия? Българската армия има точно вменени функции по закон какво може и какво не, какво трябва и какво не трябва!

На маймуни ги обърнаха младите момчета и престъпници да ловят и засади на бандити да правят, а сега и на партийни мероприятия да ходят !

Младите войници не са доволни от отношението към тях, но нали в армията е „слушам и изпълнявам“ та и те изпълняват!


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.