Войната като начин на живот.

Войната като начин на живот.

Войната като начин на живот.Когато гласуваш за Тръмп, спасяваш живот! Това излезе в Американската преса .

Клинтън и войната като начин на живот.

 

Само преди месец в Косово на площада в Прищина говори Бившият Американски президент Бил Клинтън и Мадлин Олбрайт и бившият командващ силите на НАТО Уесли Кларк.

Тези хора защо бяха там?

Защото те седят в основата на войната в Сърбия и отделянето на Косово, те са в основата на кървавото разделение между християни и мюсюлмани. Само месец след тяхната визита започва да се говори за суверенитет на Косово като самостоятелна държава. Кой първи заговори за това?

Техният наместник на Балканите -премиерът на България Бойко Борисов, който е човекът на фамилията на Клинтън и Сорос на Балканите, довереният човек на Обама и Хилъри. Сега стабилността в източните части на Европа е застрашена. Войната като начин живот е политиката на отиващите си политици.

 

Днес виждаме политиката на Тръмп като миролюбива и той постига много повече с диалог, отколкото с ракети. Когато гласувате за Доналд Тръмп Вие не помагате само на Америка, а Вие спасявате животи в Северна Корея или Китай!

 

Може би спасявате животи в Близкият изток или на Балканите, вие дарявате надежда някъде по света. Глобалните лидери могат да запалят война или да спрат такава.

Вие кого подкрепяте – тези, които действат с разум или тези, които действат със сила?

Източник: ТУК


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.