Владимир Путин прави Ноев ковчег !

Владимир Путин прави Ноев ковчег !

Истината е, че в Русия има създаден проект, който е в ход за създаването на Биологична банка, която да съхрани биоматериали на всичко живо на Земята, като с това се е заел ректорът на Московския държавен университет!

Виктор Садовничи е получил всичко нужно от Владимир Путин като финансиране и е започнало изграждане на терен в научно-техническата долина към университета тя трябва да е завършена към 2018 година и ще бъде на площ от почти 430 000 квадратни метра.

Виктор Садовничи заяви, че според него, нямащият аналог проект условно може да се нарече „Ноев ковчег“.Освен това ще се създаде система, обединяваща тази банка с всички подобни в Русия и чужбина.

Виктор Садовничи
Виктор Садовничи

Дали идеята за този проект е вдъхновена от филмът „Джурасик парк“ или от опасността от ядрена война ние не знаем, но е факт, че Русия налива милиарди в проект, който може един ден да възобнови животът на планетата Земя !

Няма друг такъв проект по света, няма и друга такава държава, която да гледа толкова глобално и мащабно на това на къде върви светът !

Дали предстой трета световна – ядрена война или Русия се притеснява, че предстоят катаклизми, който значително ще повлияят на флората и фауната в глобален мащаб на целият свят ние не знаем !

Но това е похвално, че има поне една страна, която мисли за планетата Земя, че има кой да даде надежда на планетата!


Loading...

Планетата е оцеляла милиони години, но само ако искаме един ден някой да не говори за човешкият вид както за динозаврите и всички ние трябва да помислим дали човечеството не се превърна във вирусът, който ще унищожи себе си и планетата в своята алчност за власт и контрол над ресурсите и своите войни за пари !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Те тия алкохолици, първо да спасят 10-12 милиона от техни съграждани и тогава да спасяват Света..! 🙂 И въобще някой вярва на подобни жълти, “кенефни” новини, трябва да е повече от идиот!

Comments are closed.