ВИДЕО: Вижте полет на стратегически бомбардировачи Ту-22М3 над Черно море

ВИДЕО: Вижте полет на стратегически бомбардировачи Ту-22М3 над Черно море
Руската ТВ “Звезда” публикува кадри от полет на стратегическите бомбардировачи Ту-22М3 на руските ВКС над неутралните води на Черно море.

На видеoто се вижда излитането на бомбардировачите, както и полетът им над морето.

Както съобщават от военното ведомство, Ту-22М3 са изпълнили планов полет, при който са преодолели около 4500 км. По време на маршрута си самолетите са били съпроводени от изтребители на Южния военен окръг.

Летците от стратегическата авиация редовно правят полети над неутралните води на Арктика, Северния Атлантически океан, Черно и Балтийско море и Тихия океан.

Руското министерство на отбраната подчертава, че всички полети на самолетите на руските ВКС се изпълняват в строго съответствие с Международните правила за използване на въздушното пространство, отбелязва РИА “Новости”. / bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военен портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.