Васил Божков: Да върнем честа на пагона


Васил Божков: За да имаме силна и суверенна държава трябва и силна армия. Аз съм бил в казармата и също като всеки един от вас съм положил клетва да браним страната си от враговете отвън и отвътре. Започнал съм тази борба срещу хунтата, но и ще трябва да се освободим и от външните врагове. По мое време България имаше най-голямата и боеспособна армия, но днес нещата са плачевни.

Трябва да се върне честа на пагона и да върнем доверието на хората в армията ни. Те трябва да знаят, че има кой да ги защити, а армията ни трябва да бъде модерна и с подготвени професионално войници и офицерски състав. Сигурен съм, че има много офицери и старшини от запаса, които са на мое мнение, сигурен съм, че биха помогнали да върнем честта на пагона и честта на Българският войник.

Не е нормално Български офицери да доработват като пенсионери като охрана. Не е нормално цялата база да пустее и да се разпродава. Не е нормално да нямаме защита на границите си нито морски, нито сухоземни. По-старите и опитни офицери са обучени в ред и дисциплина и знаят как се ръководи и организира армия.

Досега всички разграждаха армията ни! Време е да се възстанови и надгражда, време е да си върнем уважението и да издигнем някой от старите идеали. Време е да защитим честа на пагона!

Васил Божков: Обръщам се към всички Вас с молба да подкрепите гражданска платформа” Българско лято”  с бюлетина номер 15.


Loading...

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.