Българинът, който подарява икони!

Българинът, който подарява икони!
Вижте българинът, който подари икона на Владимир Путин, а сега подари икона със светеца Свети Георги на Сергей Шойгу, който е дясната ръка на Владимир Путин и е министър на отбраната – на армията от която се страхува и САЩ и НАТО!

Името му е Атанас Стефанов и е зам. председател на „Приятели на Русия и православен свят“, силно религиозен православен християнин и ревностен защитник на вярата.

Стефанов развява църковни хоругви по митинги и протести, по молебени за здраве и благодат и той винаги е в първите редици на всяко събитие и често разчупва правилата и протоколите. Нарича себе си народен дипломат, но по-важното е че носи името на България по целият свят.

И ако пресконференцията всички медии вперили поглед във Владимир Путин чуха за Българският светия Иван Рилски и България това да славиш Родината си е дълг, чест и привилегия и не всеки може да се изправи и да каже с гордост „Аз съм българин и се гордея“!

Някога всеки, който е ял войнишка чорба и се е клел пред знамето ни не трябва да забравя клетвата си!

Българинът, който подарява икони!

Да обичаш родината си не е престъпление, а това е задължение, казва Атанас Стефанов. Свети Георги е патрон и на Българската Армия.


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военен портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.