“Унищожаваме всичко, което намерим”: Кадри от „свободен лов” на Су-25 в Сирия

“Унищожаваме всичко, което намерим”: Кадри от „свободен лов” на Су-25 в Сирия
Телевизионният канал “Звезда” публикува уникални снимки от борба с полет на Су-25 в шурмови лов в сирийския режим. Видео заснето от пилоти на бойни самолети в първо лице.

Репортери от програма “Военно Приемане” на телевизионният канал “Звезда” показват уникалните кадри на борба с полет на Су-25 в свободен лов в сирийския режим.

За този екшън камери са монтирани в кабината, които записват всички пилоти и техните емоции по време на мисията.

“Терминът „свободен лов” означава, че на даден екипаж се определя район, в който той унищожава всички открити противникови обекти” – обясни пилота на щурмови самолет Су-25 в интервю за “Звезда”.

Висш пилотаж, прецизност в бомбардировките, летящи в тандем с крилати ракети ще видят нашите зрителите на “Военно приемане”  от пилоти, борещи се в Близкия изток . И най-важното, ще видите тази война през погледа на самите пилоти.


Loading...

Това е втората част на мини сериала на главната ударна сила на Русия в борбата срещу терористите от ИД и “Ал Кайда”, които са забранени в Русия. В тази програма, ние ще ви разкажем за всичко, което е свързано с въздушна ескадрила от авиобаза Hmeymim. / tvzvezda.ru

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.