Министър на войната срещу генерал Радев

Министър на войната срещу генерал Радев


Напрежение в Армията ни Министър на войната изплю лъжата Според министърът на войната армията ни има нужда от хора, но всичко си е в ред според доклад направен от отвореното ведомство. Каракачанов обяви в ефира, че всичко ни е наред, ама тези преди това били виновни за армията ни ! До тук обаче с лъжата !

Ние от wars.bg правим коментар, че в армията ни е пълен хаос и недоокомплекта е голям и липсват кадри, мотивация и липсват хора !
Проверка ни сочи, че само тази година близо 2000 човека ще се пенсионират и положението в армията ще стане далеч по-трагично !

Няма как с един акумулатор да се води на десет машини, няма как, допълва един военен пред нас !
Положението в армията ни е трагично и ние сме сигурни, че нито хора, нито техника ще се вземат тази година и мисията на това правителство е да остави страната ни без армия !
Радев не е измислен генерал и цял живот е бил в армията ни и има връзки и познатите, има погледа, има усета за това, което трябва да се направи и знае кое и как!  Да си военен не е  длъжност, а призвание в България !


Loading...

Думите на Генерал Радев за това, което казва Каракачанов са: Това, че болният ще си скъса диагнозата не го прави здрав
Армията ще се лекува със самовтълпение

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.