Утре ген. Андрей Боцев приема длъжността „началник на отбраната”

Утре ген. Андрей Боцев приема длъжността „началник на отбраната”
Президентът и върховен главнокомандващ Въоръжените сили ген. Румен Радев ще удостои утре от 11 ч. на „Дондуков” 2 с висше офицерско звание новия началник нa отбраната „генерал-лейтенант” генерал-майор Андрей Боцев.

Официалната церемония по сдаването и приемането на длъжността „началник на отбраната“ ще се състои също утре в зала „Тържествена“ на Министерството на отбраната от 13.00 ч, съобщават от Пресцентъра на МО.

На нея досегашният изпълняващ длъжността началник на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов ще сдаде длъжността на генерал-лейтенант Андрей Боцев.


Loading...

На церемонията ще присъстват министърът на отбраната ген. Стефан Янев, заместник-министрите на отбраната ген. Стефан Петров и Михаил Михайлов, както и висши офицери от Въоръжените сили на Република България.
Източник: segabg.com

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.