Стефан Пройнов: Война ще има!


Стефан Пройнов: Въпрос на гледна точка! Дали ще е в Украйна или на друга географска ширина просто нещата следват отдавна написан сценарий. В последните години е важен фокусът на внимание на обществото да бъде прикован върху теми, които създават страх, паника, стрес уплах и водят до негативни мисли и паник атаки, водят до отслабване на имунната система, която е ви пази здравословно, а каква е вашата психическа защита? Каква е вашата чисто физическа защита?

Войните не се създават от военните, макар те да се подготвят цял живот за тях. На практика войните се започват от политиците, защото те печелят от тях, но те са просто на сцената. Дали обаче хората не се привикват към лошотията на света? Дали новият световен ред не ви възпитава по този начин? Страхът е този, който подчинява и най-дивите и покорни зверове без значение от какво естество е той. Най-страшното нещо на света е самият страх, а безпокойството ви изяжда душите. Та реалността преминава през виртуалността – вие знаете това, което ви кажат и ви покажат, но всичко е по сценарий. Вие виждате това, което знаете!

Вие живеете в един информационен глобален свят, в който информацията ви залива всяка минута от всички посоки. Преди да има война с наземни цели и да се води с физически средства тя е била хибридна със средствата на медиите и информационните канали. Новият световен ред забърза своята скорост и ако някога някой Давид е победил Голият с един камък никой не е коментирал кой е научил Давид да стреля с прашка, кой му е дал прашката в социалните мрежи, защото такива не е имало?

И ако преди години е трябвало да се сменят няколко поколения за да се смени мисленето на хората, вече не е така. Няма значение къде на картата се води физическа война, тя просто е щрих, който участва в истинската война за контролът на вашето съзнание, на вашият ум, на вашите страхове. Война ще има и тя е във вашият ум докато вие се борите и мислите, но когато ви сложат чиповете- оковите вече войната е приключила. Теоретично всяка война се води за освобождение на територия, дом или родина, а на практика обаче в тази война всички ще загубим своята свобода и идентичност.


Loading...

Политиците отдавна са загубили свободата си, но те ще спечелят ресурси от войната, които на практика пак няма да задържат. На практика всички ние губим от всяка война, защото леко по-леко привикваме към тъмната страна, а там ни чака робство.

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.