Путин: НАТО е заплаха за Русия!… Парадът на Победата НА ЖИВО от Москва

Путин: НАТО е заплаха за Русия!… Парадът на Победата НА ЖИВО от Москва
Путин изнесе реч на Червения площад преди минути.

В Москва въздушната част на Парада на победата беше отменена. Това съобщи в понеделник, 9 май, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков , предаде ТАСС .

По време на парада президентът Путин държа реч на Червения площад.

Той пожела бързо възстановяване на ранените участници в спецоперацията в Донбас, а също така обеща да окаже помощ на семействата на загиналите войници.

„Смъртта на всеки войник е мъка за всички нас, ще направим всичко, за да помогнем на семействата и децата на загиналите военнослужещи в Украйна“, подчерта държавният глава.

Президентът поздрави руснаците за празника. „Денят на победата е близо и скъп за всеки от нас. Няма семейство в Русия, което тази война да не изгори.“ Путин се обърна и към военните, като подчерта, че те се борят за нашия народ в Донбас, както и за сигурността на нашата Родина.

Путин хвърли вината на НАТО. Според него страните от НАТО не са искали да чуят позицията на Москва, а алиансът е имал други планове. Русия даде превантивен отпор на агресията, което беше единственото правилно решение, вярва Путин.

Очаквайте подробности!


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военен портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.