Николай Цонев призова военните да подкрепят ИТН

Николай Цонев призова военните да подкрепят ИТН
Бившият военен министър Николай Цонев публикува на стената си призив към своите членове и симпатизанти да подкрепят партията на Слави Трифонов.

Николай Цонев се ползва с огромен одобрение измежду военните среди в страната ни.

На практика в така насъздалата се политическа обстановка Слави Трифонов има най-големи шансове да свали правителството на ГЕРБ и така наречените патриоти затова и Николай Цонев призова за голяма изборна активност от неговата партия „Нова Алтернатива“ потвърдиха, че ще подкрепят ИТН, но сега трябва и всички ние да го направим заедно.

Аз вярвам на един честен и доблестен офицер и ще гласувам с номер 22!

Време е за друго както казват „време е да покажем, че има такъв народ, време е да покажем, че има хора, които са дали клетва да бранят страната си от враговете отвън и отвътре”.

За едната чест господа офицери с номер 22 на изборите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление, а гласуването за национални предатели е престъпление срещу собствената ни родина!


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военен портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.