Николай Цонев днес празнува имен ден!

Николай Цонев днес празнува имен ден!
На днешният ден имен ден празнува бившият Министър на отбраната Николай Цонев!

Николай Георгиев Цонев е роден през 1956г., семеен с две деца. Министър на отбраната в периода 2008-2009 г.

Има висше инженерно и военно образование от ВНВАУ „Г. Димитров“ – Шумен и от Военната академия за противовъздушна отбрана “А. М. Василевски“ в Киев. Магистър по икономика в УНСС и по философия в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Доктор по маркетинг в УНСС и дългогодишен преподавател в катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“.Николай Цонев

Има следдипломни и професионални квалификации в Институт по общественост и политика в Холандия, Висша административна школа в Рим, Немски университет за административни науки Шпайер, Федерална академия по публична администрация Берлин и др.

Ние от WARS.BG пожелаваме много здраве и с чест и достойнство да носи името си!

Припомняме, че някога Николай Цонев бе арестуван и после оневинен от правителството на ГЕРБ!

Но думите, с които ще го запомним са по време на ареста когато му казват „на колене”, а той отговаря „аз съм Български офицер и няма да падна на колене”!

Честта на пагона и честта на един военен !

Затова и днес ние казваме, че Николай Цонев да носи с чест името си !

Чест и почитания  от всички нас!


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.