Гореща точка! Израел-Сирия

Гореща точка! Израел-Сирия Прес-службата на Армията на отбраната на Израел съобщи за престрелка по границата със Сирия в четвъртък вечер. "През нощта израелски войници, действащи в анклав, близо до сирийските гранични ограждания, са засекли произведени по тях изстрели. В отговор войниците са открили огън", – се казва в съобщението. Данни за жертви от израелска страна няма, предава ТАСС. Припомняме, че в нощта на понеделник военновъздушните сили на Израел са нанесли удари по територията на Сирия.


Гореща точка! Израел-Сирия
Прес-службата на Армията на отбраната на Израел съобщи за престрелка по границата със Сирия в четвъртък вечер. „През нощта израелски войници, действащи в анклав, близо до сирийските гранични ограждания, са засекли произведени по тях изстрели.

В отговор войниците са открили огън“, – се казва в съобщението. Данни за жертви от израелска страна няма, предава ТАСС.
Припомняме, че в нощта на понеделник военновъздушните сили на Израел са нанесли удари по територията на Сирия.

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.