Гледна точка: Гответе се за Война! Стефан Янев ли е следващият Зеленски?

Гледна точка: Гответе се за Война! Стефан Янев ли е следващият Зеленски?


Стефан Янев ли е следващият Зеленски е въпросът над който ще изкажем някой гледни точки. Говори се, че Стефан Янев е следващият премиер на България и като такъв е удобен на всички. Партиите на статуквото ще продължат да управляват през аватарът наречен Български възход без да носят отговорност пред електоратът си. След Първите партии не могат или умишлено не искат да съставят правителство като мандатът ще стигне до Български Възход и Стефан Янев. Тогава някак си изведнъж Партиите, който не са искали да носят отговорност ще станат много „загрижени за България” и негласно ще подкрепят Правителство на Български възход и Стефан Янев за Премиер, а той ще се окаже на практика Американският – НАТОВСКИЯТ – ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯТ избор за България. Изведнъж всички заговориха за евроатлантическа солидарност и най-вероятно ролята на Стефан Янев е да бъде главният бушон и да вкара България във Война от която всички ще спечелят без хората естествено. След като Владимир Путин обяви, че България се е превърнала от държава в територия и всички сме свидетели какво се случва с териториите.

Украйна се превърна в територия от която се заграбват други територии, които се причисляват към други държави така се прекроява картата. Какво ще стане с България? Очаквайте скоро да ви разкажем как България ще бъде разсечена и по какъв начин ще стане това. Истината е, че Стефан Янев е удобният и послушният аватар на САЩ не на България. НАТО има координационен център във Варна, който е важен за контролът на Черно море. Имаме и няколко Бази у нас. Имаме оръжейни заводи, които Бълват оръжие за Украйна. Нямаме армия нито политици, които да ни защитят на практика ние сме една окупирана територия, която нашите политици въвличат в една война, в която ние не сме страна, но тя е само на 200-300 километра от границата ни разстояние, което за една ракета се измерва в минути.

Стефан Янев участва в създаването на Планът на НАТО за връщане на Крим. Защо е важен Крим за Русия, ами много е просто – всяка Велика сила за да бъде велика трябва да има достъп до море и океан за да има военно въздействие. На практика Крим се явява тази изходна точка за Русия, но Крим се намира в Черно море и за да бъде пресечен пътят на Руският флот към Босфора и от там към света България се намира на стратегическо място, което трябва да бъде контролирано от НАТО след като Ердоган не се подаде на въздействие и бе осуетен опитът за преврат над него, а сега България се превърна в една бъдеща точка за въздействие.

Европа, НАТО и САЩ доказаха с Украйна, че те не се интересуват от съдбата на населението на тази територия и дали се води война там за тях е по-добре бойните действия да са по-далеч от Вашингтон, Берлин, Париж и така в този ред на мисли какво мислите ще отредят великите сили за нашата колония? Стефан Янев по всички личи, че неговата роля е да бъде Зеленски на нашата територия. За да достигне една партия 0,04%-вата бариера и трябва далеч повече време като създаване на структури, активисти, които да работят много години с послания, които да бъдат разпознати в обществото, а не за няколко месеца и хоп във властта. Това е възможно само, ако това е проект на САЩ за който няма нужното време.

А и Този проект не е дълготраен – той идва с мисия да ни вкара във война, която не е нашата. Фактът, че Румен Радев се разграничава от този сценарии означава, че най-малкото той е информиран за пагубното влияние, което ще донесе този сценарий, в който някак си ще се обединят всички негласно в правителство на спасението или експертно правителство или както и да го нарекат няма значение, значение има само Стефан Янев да бъде новият Премиер на страната ни, които ще ни вкара във война, която ние не искаме война ще доведе до извънредно положение и така статуквото ще бъде пазено и от армията, а чуждите интереси ще бъдат двойно по-гарантирани у нас. Бизнесът ще получи много повече от това, което загубил. Кръговете от фирми ще продължат да правят пари.


Loading...

Знае ли човек, може би през това време ще се обработи и общественото мнение за да има референдуми за които има подготвени вече теми като Кърджали, Видинско, Благоевградско, защо не и за Добруджа. Какви договорки има Стефан Янев ние можем да гадаем, но е повече от видно какви ангажименти е поел по линия на НАТО. Истината е, че Стефан Янев ще повлече огромно недоволство сред обществеността, което ще срине и Румен Радев и единственият начин да се сложи РЕД В ХАОСА ще е военно извънредно положение на следващ етап. Естествено ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ОРЕНТАЦИЯ НА ГЕРБ, ДПС и фалшивото русофилство на ВЪЗРАЖДАНЕ и БСП ще им гарантира спокойствие като на ДСБ. Естествено в политическото пространство у нас колкото и умрели да гласуват няма вакуум и за да наместят абсолютно фалшивите резултати на Стефан Янев трябваше партията на Слави да отстъпи място. Партия Български Възход и Стефан Янев е пример за проект управляван от колонизаторът ни, а неговите съпартийци, които до вчера бяха отявлени русофили ще бъдат употребени. Пример за парашутисти в Българската политика сме имали, но толкова очеваден парашутен скок с парашут с надпис НАТО не бяхме имали. Това означава само едно – да се готвим за война било тя хибридна, идеологическа, културна, духовна, религиозна или реална такава с падащи осколки.

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.