„National Interest“ посочи петте най опасни оръжия на Русия

„National Interest“ посочи петте най опасни оръжия на Русия


На фона на напрегнатите отношения със САЩ и членките на Европейския съюз, западни медии наблюдават развитието на руската военна техника.

Списание „National Interest“ сочи пет вида руски оръжия, върху които САЩ и техните съюзници следва да обърнат внимание. Става дума за реактивния изтребител Су-35, дизеловата подводница „Амур“, танка Т-90, универсалната противокорабна ракета П-800 „Оникс“ и противокорабните торпеда „53-65“.
По-голямата част от посочените оръжия Русия изнася, при това все повече страни проявяват интерес към тази руска военна техника.

Истината е, че Русия крие в тайна далеч по-опасни оръжия !

Технологии, който западът не смее и да си помечтае !

От най-голямата ядрена бомба до технологии от бъдещето ! И ако повече Американски оръжейни разработки са в сферата на нападателните оръжия, Руските са в отбранителни !

Русия технологично изпреварва целият свят – НАТО и Алианса в оръжейната индустрия !

Но това не е случайно при условие, че целият западен свят се държи заплашително към Русия и нормално е Русия да се развие в тази посока далеч по-добре от останалите !

Все пак страните по света не са под заплаха от война всеки миг и те нямат такъв приоритет да търсят начини да защитят територията си и населението си !

Ето защо Русия е най-развита технологично във военната сфера !


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.