Доказано! Камикадзетата от Германия са били свързани с ДАЕШ, разшифроваха техни разговори с ислямистите преди атентатите (ВИДЕО)

Доказано! Камикадзетата от Германия са били свързани с ДАЕШ, разшифроваха техни разговори с ислямистите преди атентатите (ВИДЕО)

Американската Агенция за национална сигурност разшифрова кореспонденция между терористите от „Ислямска държава”.

Изпълнителите на атаките са общували с курортите в германските градове Вюрцбург и Ансбах, съобщава германското издание “Фокус”.„Отново виждаме колко важна е за нашата сигурност критикуваната Агенция за национална сигурност на САЩ”, цитира изданието свой източник.

Кореспонденцията между терористите е била водена със сим карти, регистрирани в Саудитска Арабия. Германските медии, позовавайки се на свои източници, съобщиха, че местните специални служби не са успели да разберат за какво си говорят екстремистите, затова са се обърнали към САЩ.

Специалистите са изяснили, че 17-годишният бежанец от Афганистан, който си спретна клане в междуградски влак, първоначално е бил съветван от терористите да сгази хора с автобус. Но той се е отказал, защото няма шофьорска книжка.

Сирийският бежанец, който след отказа на германските власти да му предоставят убежище се взриви в Ансбах, е болучил нареждане да взриви бомба с дистанционно и да заснеме всичко на видео. Устройството обаче се взриви по-рано, докато мъжът го е носил в раница насред тълпа.

Самият терорист загина при взрива, 15 души бяха ранени.
Източник: blitz.bg/


Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

Comments are closed.