Владимир Путин уволни осем генерали от силовите структури

Владимир Путин уволни осем генерали от силовите структури


Владимир Путин уволнява генерали на ред в Русия!
Освободен е зам.-шефът на Главното управление по контрол в сферата на противодействие с корупцията в Следствения комитет

Президентът на РФ, Владимир Путин е издал указ за освобождаването на 8 генерали от Следствения комитет (СК) и МВР. Новината съобщиха руските медии.

Според указа, публикуван на Официалния интернет-портал за правна информация, сред уволнението са заместник ръководителят на Главното управление по контрол в сферата на противодействие с корупцията в СК и първият заместник ръководител на Главно управление по осигуряване на дейността.
Другите генерали са от структури в рамките на МВР, като сред тях е и заместник ръководител на ведомството, а също и шефове на МВР в редица региони, като Красноярския край, Тамбовска област и др.

„Взгляд“ подчертава, че Путин е направил и редица назначения във вътрешното министерство и други ведомства. Александър Аксенов става зам.-началник на главното управление по въпросите на миграцията във вътрешното министерство.


Loading...

Източник: epicenter.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.