Американците изпробват ужасяващи оръжия в арабските страни !

Американците изпробват ужасяващи оръжия в арабските страни !


Израелската армия е изпробвала ново оръжие при военни операции срещу палестински екстремисти в ивицата Газа.

До този извод стигнали лекарите от Палестинската автономия, цитирани от в. “Гардиън”.
Напоследък в болниците постъпвали хора с дълбоки вътрешни увреждания и изгаряния, но от телата им не били изваждани големи шрапнели, както при обичайните огнестрелни рани.

В резултат на това все по-често се налагали ампутации, а нерядко пациентите умирали до дни, без да може да им се помогне. Италианската телевизия РАИ, която проведе собствено проучване, стигна до извода, че симптомите са подобни на тези при използване на намиращите се в стадий на разработка в САЩ боеприпаси DIME (Dense Inert Metal Explosive).

Те имат гилза от въглеродни влакна и съдържат волфрамови частици вместо метален шрапнел.
Такива бяха дадени и на проамериканските военни формирования в Украйна!

Раните от такива оръжия съдържащи и бял фосфор са ужасяващи и затова екипът на WARS.BG умишлено не публикува снимков материал !

Войните не са борба за територия, власт и пари, a те са арена и на експерименти на нови оръжия, които стават все по-разрушителни и в се по-унищожителни !
Така наречените горещи точки се явяват най-добрите полигони за тестване на всички военни разработки !

Сирия се превърна в полигон на който не се стреля по мишени, а по живи хора!

Тестват се всякакви оръжия от ракети и самолети до тежка техника и химически оръжия и този с по-добрите показатели получава по-добрите печалби на военните пазари !


Loading...

А ужасът от войната си остава там на полигона !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.