Появи се ВИДЕО от приближаването на натовския F-16 към самолета на Шойгу

Появи се ВИДЕО от приближаването на натовския F-16 към самолета на Шойгу
Руски журналисти в сряда (21 юни) публикуваха видео, на което се вижда как изтребител на НАТО F-16 се приближава до самолета на руския военен министър Сергей Шойгу, съобщи “Взгляд“.

Видеото е направено през илюминатора от самолета на Шойгу и се появи в канала на ТВ “Звезда” в YouTube.

На кадрите се вижда как изтребителят F-16 се приравнява с руския самолет, след което към него се приближава изтребител С-27 и се накланя, за да му покаже ракетите под крилата.

След това самолетът на НАТО се отдръпва.

По време на инцидента самолетът на Шойгу е летял над неутралните води на Балтийско море на път за Калининград, където военният министър участва в извънредно заседание на колегията на военното ведомство, посветено на обезпечаването на сигурността в Западното стратегическо направление.

На заседанието Шойгу заяви, че обстановката по западните граници на Русия се влошава заради военната активност на НАТО в Източна Европа и страните от Балтийския регион.
Източник: bg.rbth.com


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.