13-ата специализирана международна изложба за отбранителна техника „Хемус – 2018”

13-ата специализирана международна изложба за отбранителна техника „Хемус – 2018”


На 30 май 2018 г. се открива 13-ата специализирана международна изложба за отбранителна техника „Хемус – 2018”, която ще се проведе от 30 май до 2 юни 2018 г. в Международния панаир в град Пловдив. Международната изложба „Хемус – 2018” се провежда под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република България и се организира от фондация „Хемус-95“.

Тази година провеждането на изложбата ще бъде съпътствано от международна научна конференция, която е включена в календара на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, заседание на индустриалния форум, както и демонстрационни стрелби на полигона „Змейово“.

Представителите на медиите, които искат да отразяват международната изложба „Хемус – 2018” ще трябва да потвърдят участието си, за да бъдат акредитирани за отразяване на събитието.
Програмата на международната изложба можете да видите тук: armymedia.bg

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.