Швеция: Реклама на Лада нива +ВИДЕО

Швеция: Реклама на Лада нива +ВИДЕО


Как трябва да се кара Лада нива ?
Интересна реклама на руската марка за Швеция.
Нива е един от най-успешните и признати модели на Лада, познат по света като Lada 4×4, Lada Sport, Lada Taiga, VAZ-2121 и дори като Bognor Div.

Успехът на представеният през далечната 1977 г. модел се дължи на качествата, които предлага. Нива не е нито комфортна, нито удобна, нито икономична, но пък се представя отлично на пресечени терени. Освен това, е достъпна в ценово отношение, като за ремонтите не са необходими много пари.

И до днес първият, изцяло проектиран от АвтоВАЗ модел не се отличава кой знае колко от своя първообраз.
Той продължава да бъде неособено привлекателен, муден и шумен. Или казано с други думи – истинска Лада. А като такава моделът е способен да понесе много, наистина много.


Loading...

С това са съгласни и самите производители, което личи от рекламата на Нива за шведския пазар.
Тя заслужава внимание, най-малкото защото рекламите на Лада са рядкост. Озаглавена е “Как трябва да се кара Лада”, а режисьори и продуценти са Андреас фон Керн, Ерик Андерсън, Торстен Габриелсон.
Източник: automedia.investor.bg

Ние от wars.bg бихме добавили, че Лада нива еволюира !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.