УНИКАЛНО безаналогово електронно оръжие изпитаха в Русия

УНИКАЛНО безаналогово електронно оръжие изпитаха в Русия
В Русия са произведени изпитателни уникални радиоелектронни  оръжия, които нямат такъв аналог в Света!

Вече има първите образци на радиоелектронни оръжия, направени в Русия, което няма аналог в света.

Както бе посочено от разработчиците, оръжието работи на изцяло нови принципи на физиката. Първата партида от прототипа бе тествана успешно, предава esoreiter.ru.

През септември 2016 г., пробите на електронни оръжия бяха показани в частна прожекция за армията, заяви официален представител на “Съвместен инструмент за вземане на корпорация”.

“Вече са установени реални образци на такива оръжия, а те са доказали своята ефективност,” – каза същият източник.

Представител на организацията също така заяви, че уникалната характеристика на този дизайн е способността му да извадят от строя технологията на враг, без да се прибягва до конвенционални оръжия. Новите радиоелектронни оръжия напълно неутрализира потенциален враг, с помощта на насочена енергия.

“Тя извършва непряко физическо въздействие на бордовата апаратура на безпилотните самолети и неутрализира прецизните оръжия” – съобщи източникът.


Loading...

Източник: Сергей,  tainav.ru

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.