Уникални КАДРИ: Руските спецчасти в цялата им слава мачкат ислямистите в Сирия

Уникални КАДРИ: Руските спецчасти в цялата им слава мачкат ислямистите в Сирия
Телевизия „Звезда” разпространи ексклузивни кадри, заснети от оператор на канала в Сирия

Шестминутният клип е посветен на работата на бойците от Силите за специални операции – елитът на руската армия.

Спецчастите във видеото са заснети в цялата им слава – добре се виждат детайлите на съвременната екипировка и въоръжение.

На кадрите бойците от специалните войски действат в градските условия на разрушения Алепо и в пустинната местност Холмс. Клипът, заснет с висока резолюция, е достъпен на официалния канал на „Звезда” в YouTube.

Операторите на „Звезда” детайлно са заснели оръжието, с което са снабдени Силите за специални операции. Това е камуфлажно стрелково оръжие с най-новите снайперистки и колиматорни мерници, прибори за безшумна стрелба.

В кадър се появява и бронираният автомобил „Тигър”, противотанков комплекс и снайперови пушки. Кадрите са разпространени по случай Деня на силите за специални операции, честван на 23 февруари.
Превод и редакция: БЛИЦ   


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.