Стана ясно как ще изглежда новият бронетранспортьор БТ-ЗФ

Стана ясно как ще изглежда новият бронетранспортьор БТ-ЗФ

В Русия вече е факт първият опитен образец на новия гъсеничен бронетранспортьор БТ-ЗФ, пише блогът bmdp.

Машината е разработена от Специалното конструкторско бюро за машиностроене (Курган), което е част от Компанията за корпоративно управление на концерна „Тракторни заводи“.

За новата машина се знае, че БТ-ЗФ е гъсенична плаваща бронирана машина с въоръжение, бронева защита и висока маневреност.

Предназначението ѝ е да повиши мобилността и защитеността на подразделенията на морската пехота и сухопътните войски. Интерес към нея вече е проявила Индонезия.

На покрива на бронетранспортьора има дистанционно-управляем боеви модул ДПВ-Т с картечница с калибър 7,72 мм. За наблюдение и прицел е предвидена оптика с лазерен далекомер. В бъдеще може да се установи практически всякакъв вид дистанционно-управляем боен модул с картечници с калибър 12,7 мм, 14,5 мм и 40 мм.

По-големият вътрешен обем на обитаемото отделение позволява да се увеличи броят на превозваните десантници до 14 души и да се подобри комфорта.


Loading...

С БТ-ЗФ могат да се превозват и по-голям обем товари, боеприпаси, апаратура и оборудване, когато бронетранспортьорът се използва като пункт за управление и разузнаване.
Източник: bg.rbth.com/

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Is it a proven fact that a? person loses 150 calories from doing this for 10 minutes and do you consider this a High Impact or Low Impact Aerobic exsierce? I am sorry if it comes of like I’m being a jackass I just want to know.

Comments are closed.