Срещата на президентът и прецедентът +ВИДЕО

Срещата на президентът и прецедентът +ВИДЕО

От кабината на президентът не се вижда прецедентът ! Вижте генерал Румен Радев как се рее сред облаците !

И докато отиващото си недоразумение го чакаше на земята Румен Радев изпълни една от най-трудните маневри „КОБРА“ и коментарите бяха, че досега не са виждали такова изпълнение от български пилот !

И докато до сегашният президент Росен Плевнелиев подготвяше дежурната си усмивка и мазният си репертоар, пилотът премина през огромни натоварвания не само на тялото, но и на умът си !

Етикет, протокол или лицемерие е това, което виждаме, но какво да се прави такъв е животът, когато някой не се държи мъжки друг заема мястото му и щом това важи за живота защо да не важи и за политиката нали?

Така или иначе сте отворили страницата на wars.bg насладете се на уникалното представление на генерал Румен Радев !

Генерал-майор Румен Радев – пилотаж с МиГ-29 from Zlatko Donev on Vimeo.

Скъпи приятели, читатели, надяваме се, че шоуто на Генерал Румен Радев Ви е харесало !


Loading...

Аз си мисля, че щом един мъж се е доказал в небесата там сред Боговете на земята ще му е по-лесно между хората ! Естествено се шегуваме и не превъзнасяме генерала !
Но едно е да носиш отговорност само за своят живот и купчина ламарина, друго е да носиш отговорност за цял един народ, за една нация, за милиони съдби !
Именно затова се надяваме изборът ни да е бил правилен, защото ние нямаме катапулти и когато нещо се обърка в правителственият самолет загиваме всички !Румен Радев

 

За това на добър път генерале и умната, не русата, умната !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.