САЩ подготвя война в Европа

САЩ подготвя война в Европа
САЩ подготвя война в Европа

САЩ могат да започнат бойни действия в Европа, ако преценят, че съществува заплаха за европейските страни (добре позната, отработена схема, която са прилагали неведнъж обявавайки някакъв предлог и спешна нужда за намесата им някъде, или провеждането на «миротворческа операция», излишно е да изброяваме примери, които са добре известни на всички.)

За възможната опасност САЩ да започнат бойни действия в Европа, оправдавайки такъв ход с посочването на някаква заплаха за европейските страни, заяви на прес-конференция в Москва Игор Морозов- член на комитета на Съвета на Федерацията по международни отношения.

Игор Морозов напомни също така, че по решение на Варшавската среща на върха на НАТО, ръководството на алианса, което традиционно се осъществява от САЩ, може самостоятелно да приема решения за започване на бойни действия.

“Командването на НАТО взема решение за бойна операция и в рамките на денонощие решава всички въпроси, свързани с войната и мира в Европа. А съветът на НАТО се събира едва след 24 часа от започването им, и решава- да продължат ли бойните действия или не”,- каза Морозов.

Според данните на сенатора на Съвета на Федерацията, към настоящият момент към границите на Русия, се прехвърлят не само натовски щабове, но и обекти, свързани с материалното обезпечаване: складове с боеприпаси, медикаменти, горива и смазочни материали.

“Това означава, че противоположната страна се подготвя за война. Тази война е по нови принципи и условия, с прилагане на хиперзвуково оръжие. Ако такова нещо се случи на нашите граници, ще бъдем принудени да отговорим: “с искандери и друг боен потенциал. И тогава започва война в Европа, а американците лекичко започват да се изнизват”- добави още Морозов.


Loading...

Едва ли за някого е тайна, че НАТО разполага с военни бази в много страни в ЕС, и по света, включително и у нас. Провеждането на натовски учения в тези страни, е удобно за НАТО, тъй като САЩ имат навика винаги да воюват по чужди територии, ползвайки военния потенциал и дори войски от тези държави, за което всъщност съм им нужни и тези учения, като етап от подготовката за намеренията им.
Източник:cross.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.