Руското МО каза шокираща истина за Алепо

Руското МО каза шокираща истина за Алепо
От руското министерство на отбраната заявиха, че са учудени от липсата на помощ от страна на международните организации за жителите на сирийския град Алепо, които силно се нуждаят от нея. Това заяви говорителят на ведомството Игор Конашенков.

„Мина цял месец от освобождаването на Алепо. Но международните хуманитарни организации така и не оказаха реална помощ на мирното население. Междувременно мирният живот в града се възстановява. Хората, рискувайки живота си, се връщат по своите домове и често самостоятелно ги разминират от останалите след терористите самоделни взривни устройства”, каза Конашенков.

По данни на министерството на отбраната на Русия за текущата ситуация в Алепо знаят представителите на най-големите международни организации – ООН и УНИЦЕФ, но след освобождаването на града от бандитите ръководителите на хуманитарните мисии сякаш са изгубили интерес към неговите жители.
Източник: Звезда ру

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.