Посрещат тържествено 37-ия контингент от мисия в Афганистан

Посрещат тържествено 37-ия контингент от мисия в Афганистан

Посрещат тържествено военните от 37-ия контингент от мисия в Афганистан. Церемонията ще се проведе в Благоевград, съобщи БНТ.

Заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев, командващият на Съвместното командване на силите генерал-лейтенант Любчо Тодоров, заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал Валери Цолов и командирът на Бригадното командване полковник Красимир Кръстев ще участват на 31 май в церемонията по тържественото посрещане на 37-ия контингент от въоръжените ни сили, завърнал се от участие в мисията на НАТО в Афганистан „Решителна подкрепа”.

На тържествения ритуал ще бъдат наградени военнослужещи от състава на контингента за проявен висок професионализъм и отговорност при изпълнение на задачите в мисията на НАТО „Решителна подкрепа”.

Източник: frognews.bg


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.