Политолог от Киев смая света: Руският Северен флот е готов да премине на страната на Украйна!

Политолог от Киев смая света: Руският Северен флот е готов да премине на страната на Украйна!
Военнослужещите от Северния флот на Русия „масово съчувстват на Украйна, затова не са задействани в операциите в Донбас”.

Това изявление е направено по украинската телевизия NewsOne от известния украински политолог Вадим Карасев.

„Там има много наши симпатизанти, мнозина са бивши украинци. Ще ви разкажа нещо. Веднъж летях от Москва и редом с мен седеше бивш моряк от Северния флот.

Той каза: „При нас 60% от Северния флот произхождат от Украйна. И те гледат това шоу, при това мнозина от украинците са от Луганск и Донецк. Даже имало търкания между украинците. Защото тези от Луганск и Донецк поддържали повече едни, а останалите подкрепяли други”.


Loading...

Аз казах: „Сега разбрах защо Путин изпрати в Донецк буряти, защото офицери и служещи в Северния флот би било опасно, те биха преминали на страната на Украйна” – направил дълбокомислен извод Карасев.
Превод: БЛИЦ

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.