Показаха златен Aurus на Петербургския международен икономически форум

Показаха златен Aurus на Петербургския международен икономически форум


Автомобилът Aurus Senat в златно бе показан в специално изложбено пространство в рамките на Петербургския икономически форум.

Участниците и гостите на форума имаха възможността да се снимат с автомобила, предаде агенция РИА “Новости”.

Aurus стои на ул. “Николская”, по-рано открита на форума на института за развитие на “Внешекономбанк”, Руски експортен център, МСП, банка МСП и др.

Споемнатият щанд представлява макет на улица, а всички услуги се намират в непосредствена близост. Пространството се нарича Russia Extends.

Семейството автомобили от представителния клас Aurus е разработено от държавния институт НАМИ. В линията на марката са лимузината “Сенат-лимузина”, седанът “Сенат” и миниванът “Арсенал”.

Aurus се счита за конкурент на Bentley и Rolls-Royce. Планирано е първите превозни средства на Aurus да бъдат доставени на частни клиенти от Русия през третото или четвъртото тримесечие на 2019 г.

Източник: bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.