Николай Цонев: Свири СБОР на военните в Пловдив и страната


Николай Цонев от гражданската квота на СБОР към “Алианс за права и свободи” ДПС-Доган водач на листата в Пловдив 16-ти МИР призова всички, които милеят за страната ни да се опълчат на хунтата узурпирала властта. Всички да излязат и да гласуват така ще се намали процентното влияние на купеният и корпоративният вот.

Призовават се военните и всички свързани с армията да подкрепят Николай Цонев в Пловдив, защото всички те си спомнят какво направи той и знаят какво може да направи. Днес един Български офицер никога не погазил честта и достойнството и воден от армейският дълг призовава да защитим нацията от враговете отвън и отвътре – както сме се клели.

Това е апел за мобилизация на бойният дух, това е молба за отговорност за дълг към отечеството, това е мобилизация за последната битка срещу тези, които окупираха властта и държавността срещу тези, които пренаписват славната ни история и определят съдбините ни и тези на нашите деца. Българи, всеки от нас е отговорен за своите действия или бездействия.

Днес се кове бъдещето на децата ни, на идните поколения и ние трябва да застанем смело и да се опълчим на мафията във властта и на националните предатели продаващи родината ни, благата ни и съдбите ни.

Време е за СБОР, време е за гражданска мобилизация, време е за лидерски решения, време е за офанзива да им покажем, че ние сме много и милеем за род и родина. Николай Цонев с бюлетина номер 13 в 16-ти МИР гр. Пловдив. Силните пълководци нямат слаби войници!


Loading...

Бъдете част от Либералната съпротива, бъдете патриоти и родолюбци. Време е да защитим България и нашите семейства, време е за СБОР. Купуването и продаването на гласове е престъпление, а да не гласуваш е предателство спрямо тези, които искат една истински чиста и свята България.

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.